IniciNoticiesRegidoriesTram final en les obres del Camí Ral

Tram final en les obres del Camí Ral

El projecte de remodelació i millora del Camí Ral de Tordera ja es troba en la fase final. Tal i com explica el regidor d’obres i serveis de l’Ajuntament de Tordera, Carles Aulet, un cop es va acabar la part més elevada del carrer, es va posar en marxa la part baixa del Camí Ral. La fase final del projecte, centrada en aquesta zona, està realitzant l’ordenació de la cruïlla, els recorreguts de vianants i la consolidació de l’espai públic davant la residència d’avis l’Albert. Per fer-ho possible, l’actuació en aquest punt desplaça la rotonda central, preveu el soterrament dels contenidors i també la creació d’una parada de bus. A més, doncs, una de les facilitats també serà l’accessibilitat a les voreres, que es rebaixaran, per a cadires de roda.

Amb tot aquest projecte, tal i com afirma Carles Aulet, el municipi ha guanyat facilitat en la mobilitat i augmentar la seguretat, sobretot pels vianants.

aulet cami ral 1

Per altra banda, també estan anunciades les obres al Carrer Amadeu Vives fins al Carrer Santa Llúcia. En aquest tram es busca, igualment, una facilitat de mobilitat molt positiva pel vianant augmentant l’amplada de les voreres arribant fins als dos metres.

ÚLTIMES NOTÍCIES