IniciNoticiesComerçLa Jornada Empresarial comptarà aquest any amb les conferències de Víctor Küppers...

La Jornada Empresarial comptarà aquest any amb les conferències de Víctor Küppers i Jordi Llonch

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitzarà dimarts,4 de desembre, durant el matí la segona jornada empresarial de Tordera al Teatre Clavé. Sota el títol “Les PIME: nous escenaris, nous reptes” s’ha establert novament un programa divers adreçat especialment a totes aquelles persones que formen part del món de l’empresa, del comerç i dels serveis.

Amb la jornada d’aquest any es vol afavorir la creació d’un espai pensat pel teixit empresarial a través del qual se’ls ofereixi noves maneres d’enfocar la seva gestió diària en base a diferents mètodes de motivació i coaching. Per aquest motiu, aquesta edició la jornada comptarà amb la participació del formador i conferenciant Victor Küppers, i de Jordi Llonch, coach executiu i personal i conferenciant motivador en l’àmbit de vendes i marketing. Marçal Vilajeliu és regidor de promoció econòmica.

marcal jornada empresarial

La jornada començarà a les 9:30h i finalitzarà a les 13:00h. Properament es detallarà el programa complet de les ponències.
La inscripció és gratuïta i ja es pot formalitzar des l’enllaç que trobareu a www.tordera.cat

Les jornades empresarials de Tordera, en la línia d´altres accions formatives per a emprenedors i comerciants, s’inclou en l’estratègia del govern municipal d’oferir més recursos per al sector econòmic a fi que, treballant conjuntament, desenvolupin la seva tasca amb més garanties d’èxit a llarg termini, tant per a la pròpia empresa com per al conjunt del municipi.

La iniciativa de la jornada empresarial s’emmarca dins el projecte dels CLSE (Centres Locals de Serveis a les Empreses) subvencionat per la Xarxa de Governs Locals i que es realitza conjuntament amb la col·laboració dels ajuntaments de Calella, Canet i Pineda de Mar.

ÚLTIMES NOTÍCIES