IniciNoticiesEducacióEl TEATRE CLAVÉ ACULL AQUESTA TARDA UNA XERRADA SOBRE LA COMUNICACIÓ EN...

El TEATRE CLAVÉ ACULL AQUESTA TARDA UNA XERRADA SOBRE LA COMUNICACIÓ EN L’ADOLESCÈNCIA.

Des de l’any 2004 el departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament de Tordera mantenen vigent el conveni de col·laboració per al desenvolupament del projecte d’Aula Oberta RIU. Es tracta d’un procés d’atenció educativa a la diversitat de l’alumnat d’educació secundària de segon cicle de l’ESO de l’IES Lluís Companys i de les escoles Brianxa i Sant Josep.

Des de Tordera s’ha valorat molt positivament el funcionament d’aquest projecte d´atenció a la diversitat a l’hora de donar suport als alumnes de segon cicle d’ESO. Per aquest motiu, dins del marc dels projectes d’Aula Oberta, concretament des de la Direcció General d’Innovació Educativa, atès que també es fa formació per a professionals i cada any es duen a terme unes jornades de formació per a formadors, enguany aquesta jornades es faran a Tordera els dies 22 i 23 de maig.

Entre les diferents activitats programades durant les jornades s’ha organitzat per avui,  a les 6 de la tarda, la conferència “Adolescència: les claus d’una bona comunicació”, a càrrec d’Eva Bach, mestra, llicenciada en Ciències de l’Educació (UB), formadora de professorat formador i escriptora.
La xerrada serà oberta a tothom i tindrà lloc a l’auditori del Teatre Clavé. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro convida a tothom a assistir a la xerrada.
Les jornades començaran a les 6 amb la presentació institucional, seguidament està prevista una actuació musica amb el jove grup de cambra de Granollers, a dos quarts de 7 es realitzarà la conferència i torn obert d’intervencions. La jornada finalitzarà a les 8 amb una actuació de l’escola de música de Tordera dirigida per Medín Peiron i Natàlia Escalera.

ÚLTIMES NOTÍCIES