La biblioteca acull aquesta tarda el taller experimental “Dibuixem amb llum”


Arriba una nova edició del bibliolab a la biblioteca de Tordera. Amb el BiblioLab la Diputació de Barcelona pretén fomentar la creació i la creativitat de la ciutadania, habilitats de gran valor en el desenvolupament de les persones en àmbits com l’educació, la cultura i l’emprenedoria. Ens ho explicava, la responsable de la biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons.

bibliolab

Aquesta tarda es farà un taller experimental titulat “Dibuixem amb llum”. L’objectiu és construir una llanterna senzilla amb leds de colors i pintar en la foscor gràcies a la captura prolongada de la càmera de fotografiar, poder dibuixar formes, lletres, entre d’altres. L’activitat familiar està adreçada a infants de 4 a 10 anys. Els adults han de portar una càmera reflex o el seu dispositiu smartphones on cal instal·lar una app d’exposició prolongada.

El bibliolab serà avui de 18:00h a 19:30h. Més informació sobre el projecte BiblioLab: http://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliolab