Horaris primers equips torderencs 17-18 novembre


Ja tenim tots els partits del primers equips torderencs programats per aquest proper cap de setmana. El sènior femení del CEEB Tordera serà el primer en obrir la tarda del dissabte a la pista del CESET de Girona a les 17:30h de la tarda en aquesta nova jornada de la segona catalana femenina. A les 18:00h serà el torn del Club Patí Tordera a la pista del CP Taradell dins de la jornada cinc de la OK Lliga Plata. El partit serà retransmès en directe amb #somCPT. A les 18:30h al municipal d’esports 2 l’Associació del Rugbi La Tordera rebrà el Rugbi Club Matcarrelatge Alt Empordà. A les 18:45h el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc jugarà el derbi contra el Palafolls.

I de cara a diumenge, a les 16:30h el CFTordera vol continuar amb la ratxa positiva de resultats visitant el Palafrugell. L’enfrontament de tercera catalana el podreu seguir per la 107.1FM. I el futsal Tordera tancarà el cap de setmana visitant la pista del Lloret Esportiu a les 18:00h de la tarda.