IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE ORGANITZEN AQUEST DISSABTE UNA MARXA POPULAR...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE ORGANITZEN AQUEST DISSABTE UNA MARXA POPULAR AMB LLANTERNES, PER GAUDIR D’UNA NIT D’ESTELS.

L’associació de veïns de Sant Pere, organitzen aquest dissabte, 23 de maig una marxa popular amb Llanternes, per gaudir d’una nit d’estels. La sortida de la marxa popular amb llanternes serà a un quart de 9 del vespre des del local social de l’avinguda Montseny, 21. El vice-president de l’associació de veïns, Josep Mediavilla, explica quin serà el recorregut que seguirà la marxa popular.

Josep Mediavilla recorda que aquesta activitat ha gaudit d’una bona participació, en edicions anteriors. Mediavilla avança properes activitat de l’associació.

L’associació de veïns recomanen portar llanternes de qualsevol tipus, sabates adequades i una mica d’aigua. Cal recordar que la marxa popular amb llanternes, serà dissabte 23 de maig a partir d’un quart de 9 de la nit. Les inscripcions que tenen un preu de 3’50 euros per socis i 4’50 euros per no socis es poden realitzar fins divendres al local social.

ÚLTIMES NOTÍCIES