IniciNoticiesEducacióL'Escola d'adults Renaixença s'estrena a les xarxes socials

L’Escola d’adults Renaixença s’estrena a les xarxes socials

L’Escola d’adults Renaixença ha posat en marxa una nova eina de difusió de la seva activitat a través de la xarxa social Facebook.
A través d’aquesta pàgina, els seus seguidors podran seguir el dia a dia de l’escola, les novetats, les sortides i les activitats que es realitzen al voltant del contingut i del temari que es tracta a les diferent aules.

L’Escola d’adults Renaixença va començar al mes d’octubre el curs lectiu 2018/19 amb un total de 86 alumnes.
L’Escola ofereix cursos d’informàtica, anglès elemental, alfabetització i neolectors, català escrit, un mòdul d’inserció laboral i el Curs d’accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CPCFGM)

Aquest és el cinquè any que l’Escola d’adults ofereix aquest tipus de cursos preparatoris, avalat pels bons resultats obtinguts les darreres edicions. El curs d’accés als cicles formatius compta enguany amb 25 alumnes, la mitjana dels quals es de 23 anys.

La importància de tenir una formació i qualificació professional s’incrementa encara més en èpoques de crisi econòmica. Amb cursos com aquest o com els mòduls d’inserció laboral el consistori vol posar a l’abast nous recursos educatius per sumar esforços davant d’aquesta situació, promovent la reincorporació al sistema educatiu i la millora de la qualificació professional dels col·lectius més vulnerables.

ÚLTIMES NOTÍCIES