IniciNoticiesRegidoriesEl transport urbà mou 4.500 usuaris al mes, 800 a les urbanitzacions...

El transport urbà mou 4.500 usuaris al mes, 800 a les urbanitzacions i el transport escolar desplaça cada dia uns 223 alumnes

Segueix creixent la utilització del transport escolar i urbà del municipi. El transport escolar, actualment, el formen un total de 8 autocars que mouen 223 alumnes diaris en diferents rutes cap a les escoles i horaris, adaptant-se al centres d’ensenyament.

Com a novetat, cal destacar que aquest any s’ha pogut recollir els alumnes del veïnat de Les Ferreres. Ho explica la regidora de transports de l’Ajuntament de Tordera, Sílvia Català.

silvia bus 1

Els preus del servei no ha variat aquest any.  Són uns preus que es poden pagar segons com més convingui a les famílies: ja sigui de forma anual i amb un descompte del 10%, de forma trimestral o mensual.

En quant a mobilitat, Tordera també té el transport urbà. Per una banda hi ha el City Bus, que fa la volta a les respectives parades repartides per tot el poble. Segons dades que proporciona la regidora Català, aquest servei mou fins a un total de 4.500 usuaris al mes. Per altra banda, també hi ha 3 busos més que es mouen per les urbanitzacions torderenques que mouen unes 800 persones. La regidora Sílvia Català comenta que el servei sortirà properament a concurs d’adjudicació i ja es treballa en el plec de clàusules.

silvia bus 2

Per consultar els  horaris del bus urbà i escolar, podeu accedir a la pàgina www.tordera.cat o a les parades habituals.

ÚLTIMES NOTÍCIES