IniciNoticiesEsportsLa parella de Tordera Joan Antoni Madueño i Sílvia Garcia es proclamen...

La parella de Tordera Joan Antoni Madueño i Sílvia Garcia es proclamen campions de la categoria veterà 1 i 2 de la Copa Catalana de Triatló

Continuen arribant èxits esportius torderencs. Aquesta setmana coneixíem que la torderenca Sílvia Garcia i el torderenc Joan Antoni Madueño s’havien proclamat campions de la categoria veterà 1 i 2 respectivament de la Copa Catalana de Triatló celebrada durant aquesta temporada. La parella formen part del Club Triatló Blanes i en declaracions al Show dels Esports explicaven que estaven molt contents del repte aconseguit.

Madueño Garcia triatlo 1

En Joan Antoni donava valor al fet de poder compartir aquest doble campionat amb parella ja que és molt complicat poder compaginar una rutina esportiva amb el dia a dia laboral. Ens comentaven que ells dos no entrenen junts per una qüestió de temps.

Madueño Garcia triatlo 2

En total 10 curses completen el calendari de la copa catalana de triatló d’aquesta modalitat. L’entrevista sencera la podreu escoltar íntegrament demà dins del Show dels Esports i també la trobareu a la ràdio la carta de la mateixa pàgina web de la ràdio.

ÚLTIMES NOTÍCIES