La presidenta del CPTordera Carme Vila explica els motius principals de l’obertura de l’expedient disciplinari a dos socis


Tal i com us hem anat explicant al llarg d’aquesta jornada de dijous la Junta Directiva del Club Patí Tordera ha obert un expedient disciplinari a dos socis de l’entitat i els prohibeix l’entrada als entrenaments i partits del primer equip de l’OK Lliga Plata. Coneixem els motius principals de la mà de la presidenta del club Carme Vila en directe al Show Diari.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca