La diputació subvenciona la instal·lació de nous fanals a les urbanitzacions de Tordera


La diputació de Barcelona destina diners per la instal·lació de fanals en diferents illes d’escombraries d’urbanitzacions. En aquest cas, s’han col·locat 6 fanals repartits per les urbanitzacions de Can Camps, Sant llop, Sant Pere de riu i Mas Mora. Carles Aulet regidor d’obres i serveis explica com són aquests fanals.

Carles Aulet fanals 1

Aulet assegura que aquests fanals tenen una llum groguenca per no molestar la fauna nocturna. I estan programats perquè funcionin quan el sol es pon, i s’apaguin quan surt els sol.  Els fanals començaran a funcionar a partir d’aquest mes de Novembre en les diferents urbanitzacions.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca