La PAH qualifica de “vergonyós” el dictamen del suprem sobre les hipoteques


Tromba de crítiques contra el Tribunal Suprem després que hagi donat raó a la banca i hagi decidit que l’impost d’actes jurídics l’han de continuar pagant els consumidors. La decisió ha estat molt discutida i s’ha pres després de dues jornades de deliberacions. La portaveu de la plataforma d’afectats per la Hipoteca a Tordera i l’Alt Maresme, Aurora Rubio, ha destacat que és un decisió que no es pot tolerar, sobretot per una justícia que no mira pel ciutadà.

hipoteques 1

El govern espanyol canviarà la llei de forma urgent perquè l’impost de les hipoteques el pagui la banca i no el client, com va dictaminar el Suprem. En concret es vol modificar la llei que regula l’Impost de Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats. Escoltem el president del govern, Pedro Sànchez.

hipoteques 2

La plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Maresme ha anunciat que s’afegiran a la manifestació que es farà dissabte a les 6 de la tarda a Madrid davant del Tribunal Suprem en contra la decisió pressa.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca