La PAH qualifica de “vergonyós” el dictamen del suprem sobre les hipoteques


Tromba de crítiques contra el Tribunal Suprem després que hagi donat raó a la banca i hagi decidit que l’impost d’actes jurídics l’han de continuar pagant els consumidors. La decisió ha estat molt discutida i s’ha pres després de dues jornades de deliberacions. La portaveu de la plataforma d’afectats per la Hipoteca a Tordera i l’Alt Maresme, Aurora Rubio, ha destacat que és un decisió que no es pot tolerar, sobretot per una justícia que no mira pel ciutadà.

hipoteques 1

El govern espanyol canviarà la llei de forma urgent perquè l’impost de les hipoteques el pagui la banca i no el client, com va dictaminar el Suprem. En concret es vol modificar la llei que regula l’Impost de Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats. Escoltem el president del govern, Pedro Sànchez.

hipoteques 2

La plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Maresme ha anunciat que s’afegiran a la manifestació que es farà dissabte a les 6 de la tarda a Madrid davant del Tribunal Suprem en contra la decisió pressa.