IniciNoticiesCultura AVUI CONTINUA LA FESTA MAJOR DE TORDERA AMB EL CONCURS DE...

AVUI CONTINUA LA FESTA MAJOR DE TORDERA AMB EL CONCURS DE CASTELLS DE SORRA, LA CLOENDA DEL CURSET DE SARDANES I ELS BALLS, COM ACTIVITATS DESTACADES.

Les activitats de festa major s’han iniciat avui amb el quart torneig de bitlles catalanes de festa major, organitzat per l’agrupació l’amistat. Seguidament, s’ha celebrat el tradicional concurs de castells de sorra al parc de la sardana.
A dos quarts de 6 hi haurà el concert de festa major a càrrec de la Blanes Orquestra. A les 7 de la tarda, l’associació La Nostra Dansa organitza a la plaça de l’església la cloenda del curset de sardanes amb la cobla La Bisbal Jove i l’actuació de la colla sardanista Antaviana.

Dijous a la tarda, al camp municipal d’esports se celebrarà un partit de futbol entre el CF Tordera i el Gramanet. A les 8 del vespre a la pista de l’Amistat tindrà lloc el ball de tarda a càrrec de la Blanes Orquestra. A les 10 al Teatre Clavé, l’entitat cineclub 24 IPS organitza la Nit de cinema de terror i sèrie B amb la projecció de la pel·lícula “L’atac dels tomàquets assassins” de John De Bello i seguidament la projecció de la pel·lícula “The rocky horror picture show” de Jim Sharman. Seguidament, a les 11 de la nit, a la plaça de l’Església hi haurà sardanes amb la Blanes Orquestra. Finalment, a la mitjanit, a la pista de l’amistat, començarà el ball de nit amb la blanes Orquesta i el ball de rams.
El divendres, 26 d’agost les activitats s’iniciaran a les 11 del matí amb una cercavila infantil a càrrec del grup Xarop de Canya. La sortida serà de la plaça de l’Església tindrà un recorregut per diferents carrers del poble acabant al parc de la Sardana amb un espectacle infantil, a càrrec del mateix grup.
Tot seguit, xeringada infantilL, al parc de la Sardana. 

A dos quarts de 6, concert de festa major a càrrec de l’orquestra Costa Brava. A les 7, l’associació la Nostra Dansa, organitza una audició de sardanes, a càrrec del grup marinada.
També a les 7, al parc de la sardana rebuda de les pubilles i hereus convidats per la festa major. A les 8 del vespre, ball de tarda amb l’orquestra Costa Brava. A partir de les 11 de la nit, la mateixa orquestra oferirà una serenata a la plaça de l’Església. Finalment a les 12 de la mitjanit, ball amb l’orquestra Costa Brava i proclamació de la pubilla i hereu de Tordera 2005.

ÚLTIMES NOTÍCIES