La Junta Directiva del Club Patí Tordera obre un expedient disciplinari a dos socis de l’entitat i els prohibeix l’entrada als entrenaments i partits del primer equip de l’OK Lliga Plata


El passat dimecres al vespre el soci número 129 del Club Patí Tordera es va posar en contacte amb l’equip d’esports de la ràdio per explicar-nos que aquell mateix vespre havia rebut via notificació, que la junta directiva del club, li havia obert un expedient disciplinari per uns fets succeïts durant el transcurs del partit entre el conjunt torderenc i l’Arenys de Munt de fa quinze dies. Segons el mateix expedient un grup de socis va estar increpant al porter torderenc per portar uns guardes amb la bandera espanyola. Aquesta vestimenta no va ser compartida per aquest grup d’aficionats que va increpar i xiular a l’Arnau Prat. A més a més, al finalitzar el partit i mentre aquests assistents abandonaven les instal·lacions, la secretària del club els va recriminar aquesta actitud iniciant-se així un enfrontament verbal entre les parts. La presidenta de l’entitat Carme Vila explica per què el jugador portava les guardes de la selecció espanyola. 

Vila expedient 1

Vila considera que havien de prendre mesures al respecte per l’actitud dels seguidors i que era una decisió no pel “que” si no pel “com”.

Vila expedient 2

Un dels socis sancionat Oriol Dalet, en declaracions a Ràdio Tordera defensa que durant el partit només van mostrar la seva disconformitat per la vestimenta del porter i nega que insultessin al jugador.

Dalet expedient 3

A hores d’ara encara s’estan plantejant si prendran mesures i si presentaran al·legacions. El que tenen molt clar és que no volen ser un conflicte pel club torderenc.  

Dalet expedient 4

L’expedient disciplinari imposat per a la junta directiva del CPT, comporta una sanció d’una amonestació pública, la privació definitiva dels drets d’associat per a la temporada 18-19 als dos socis i la prohibició d’accedir als estadis i als recintes esportius on l’equip d’OK lliga Plata disputi partits o entrenaments d’hoquei patins.