Darrer dia per optar a la gestió del servei de bar de la Festa de Cap d’Any


Un any més, la Regidoria de Joventut prepara la Festa de Cap d’any al Pavelló dels Països Catalans. Amb la finalitat de donar suport a les entitats del poble sense ànim de lucre s’ha obert la convocatòria pública per a l’atorgament d’autoritzacions de les barres de bar de la nit del 31 de desembre.

Totes les entitats interessades en gestionar el servei de bar de la nit de cap d’any poden presentar la seva sol·licitud fins avui dimecres 7 de novembre a l’OAC de Tordera, tal com s’estableix a les bases de la convocatòria.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca