IniciNoticiesCulturaConcert per a nadons aquest dissabte al Teatre Clavé

Concert per a nadons aquest dissabte al Teatre Clavé

El Teatre Clavé presenta aquest dissabte un espectacle inclòs al festival El més petits de tots. Aquesta és una programació que recull les creacions artístiques de més qualitat que s’estan oferint actualment dins l’escena internacional per als infants de 0 a 5 anys i les seves famílies.

Aquest dissabte a Tordera podrem veure l’espectacle Hits, concert per a nadons de la companyia Pistatxo Produccions. Mares, pares i nadons gaudiran d’aquest concert-descoberta. Els grans hi identificarem consagrades cançons que ens transporten a altres èpoques i moments viscuts. Els petits potser les sentiran per primera vegada, però de seguida detectaran que no es tracta de cançons normals sinó d’un deliciós menú de Hits amb majúscules. La Rita Peré, responsable de l’espectacle ens avança que hi trobarem a Hits.

Hits 1

En l’espectacle busca la proximitat entre el públic i els músics, i segons la Rita Peré, es crea un ambient molt especial.

Hits 2

El concert per a nadons serà dissabte 10 de novembre a les 17:00h al Teatre Clavé. El preu serà de 6 euros, amb un descompte de 2 euros per una compra en una botiga de l’associació de comerciants de Tordera Centre.

ÚLTIMES NOTÍCIES