IniciNoticiesEsportsAquest dimecres l’equip del xou juvenil del PA Tordera marxa cap a...

Aquest dimecres l’equip del xou juvenil del PA Tordera marxa cap a Itàlia (Pesaro) per participar a la “Artistic Skating World Cup”

Des d’aquesta matinada l’equip xou juvenil del Club Patinatge Artístic Tordera es troba de camí a Itàlia on participarà aquest proper cap de setmana a la “Artistic Skating World Cup”. Gràcies a la quarta posició aconseguida al campionat d’Espanya i a la gran temporada que ha firmat el conjunt, els torderencs/ques buscaran fer un bon paper en aquest esdeveniment. Juan Carlos Herrero president del PA Tordera en declaracions al Show dels Esports ahir vespre, agraïa públicament a la federació espanyola de patinatge l’oportunitat brindada.

Herrero campionat pa tordera 1

Herrero confirmava que ja ho tenen tot a punt pels propers dies i explicava que s’han hagut de coordinar força per tal d’arribar a la cita amb la millor situació.

Herrero campionat pa tordera 2

L’objectiu és poder optar al podi però són conscients que s’han de tenir els peus a terra i el més important és continuar agafant rodatge i experiència competitiva.

Herrero campionat pa tordera 3

El divendres faran el primer contacte de pista i fins el diumenge a la tarda l’equip xou juvenil no durà a terme la seva actuació dins del campionat.

ÚLTIMES NOTÍCIES