El torderenc Josep Alsina participa i finalitza la Marató de Nova York 2018


Amb un temps de 3 hores 39 minuts i 10 segons el torderenc Josep Alsina va completar aquest passat cap de setmana la tradicional Marató de Nova York 2018. Aquest esdeveniment esportiu es celebra anualment i la competició comença a Staten Island i travessa el Pont Verrazano Narrows, que es tanca al trànsit. Durant els primers minuts de la cursa el pont s’inunda de corredors, el que s’ha convertit en el símbol més representatiu de la prova. El traçat passa per Brooklyn i tot seguit per Queens. Els corredors travessen llavors el East River a través del pont de Queensboro per arribar a l’illa de Manhattan. El trajecte pren llavors rumb nord per la Primera Avinguda i transcorre breument pel Bronx abans de retornar a Manhattan per la Cinquena Avinguda i acabar finalment a Central Park. En declaracions pels esports de Ràdio Tordera el mateix protagonista ens explicava com començava tot.

Alsina marato 1

Alsina ens compartia el record que ell no oblidarà de la marató.

Alsina marato 2

Al torderenc li hauria agradat poder participar de la prova amb la resta de companys que també s’hi havien inscrit. A la vegada per això destaca que es queda amb l’experiència de haver pogut viure aquests dies acompanyat per ells.

Alsina marato 3

L’etíop Lelisa Desisa, guanyador a Boston en dues ocasions i podi a Nova York el 2014 (segon), 2015 (tercer) i 2017 (tercer), es va imposar finalment amb un gran temps 2h:05m:59s la segona millor marca de la història amb el seu compatriota Kitata a només dos segons.