IniciNoticiesSalutLa Corporació crea el nou càrrec de Director d’Atenció Sociosanitària per a...

La Corporació crea el nou càrrec de Director d’Atenció Sociosanitària per a la gestió dels dispositius de Calella, Blanes i Lloret de Mar

La direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha creat el nou càrrec de Director d’Atenció Sociosanitària. L’objectiu, unificar directrius i crear sinèrgies entre els quatre dispositius on actualment es realitza aquesta atenció: Hospital Sociosanitari Sant Jaume de Calella, Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, Hospital Comarcal de Blanes i Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar. El Dr. Jordi Valls especialista en Geriatria i Gerontologia és la persona escollida per ocupar el nou lloc i el seu nomenaments farà efectiu l’1 de novembre.

Fins ara aquesta figura no existia dins l’organigrama de la Corporació i s’ha vist necessari incorporar-la per donar una millor resposta a les necessitats de gestió dels diferents dispositius. Les direccions particulars de cada centre es mantindran i es coordinaran des d’aquest nou càrrec. L’atenció sociosanitària inclou l’atenció a les persones amb demència, a les persones amb malaltia neurològica que pot cursar amb discapacitat, a la gent gran i a les persones amb malaltia avançada terminal i les cures pal·liatives. A la CSMS es dona resposta a totes aquestes necessitats a través de diferents serveis com són: la unitat de llarga estada, la de de convalescència i cures pal·liatives, el programa d’atenció domiciliària, la unitat funcional interdisciplinària sociosanitària, l’Hospital de Dia i la consulta externa de geriatria.

ÚLTIMES NOTÍCIES