IniciNoticiesMedi ambientS’intensifica una campanya de control a les illes de contenidors més conflictives...

S’intensifica una campanya de control a les illes de contenidors més conflictives del municipi

Alguns ciutadans continuen sent incívics en dipositar la brossa en els contenidors. L’Ajuntament de Tordera ha anunciat que posen en marxa una campanya d’intensificació del control a les illes de contenidors més conflictives del municipi. El consistori recorda que un tractament inadequat de la brossa pot comportar sancions econòmiques poden arribar als 6000€.

La campanya de control a les illes de contenidors més conflictives es farà a través dels agents cívics i la mateixa policia local. Bàrbara Vergés és regidora de civisme.

campanya civisme

Tordera disposa de illes de recollida formades per cinc bústies on en cadascuna d’elles s’haurà de dipositar el paper, el vidre, els envasos, la fracció orgànica i la brossa de rebuig. A més, amb l’objectiu de facilitar la gestió dels residus i mantenir net en el nucli urbà, el consistori fa recollida de cartró i mobles vells. D’una banda, el cartró comercial es recull dos cops per setmana (dimarts i dijous a partir de les 19:30h), mentre que tots els divendres es farà la recollida de mobles vells.

ÚLTIMES NOTÍCIES