IniciNoticiesEducacióL’ESCOLA BRIANXA DE TORDERA CELEBRA EL 50è ANIVERSARI AMB ACTIVITATS MOLT DIVERSES....

L’ESCOLA BRIANXA DE TORDERA CELEBRA EL 50è ANIVERSARI AMB ACTIVITATS MOLT DIVERSES. AHIR A LA TARDA ES VA PRESENTAR EL LLIBRE COMMEMORATIU I ES VA INAUGURAR UNA EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA.

L’Escola Brianxa de Tordera celebra aquest any els 50 anys d’ensenyança a la nostra població. Per celebrar-ho com cal, ha preparat un seguit d’activitats per aquest tram final de curs:

Ahir va tenir lloc la presentació del llibre del 50è aniversari, al Teatre Clavé. La presentació va anar a càrrec de Victòria Mir i Maribel Marín (exmestres de l’escola) i Núria Ferrer (mestre de l’escola actualment). Al finalitzar l’acte, en declaracions a Ràdio Tordera, totes tres van valorar la seva estada a l’escola i van explicar algunes anècdotes dels seus anys de docència. Escoltem-les.

El director de l’Escola Brianxa, Xavier Castillo, explica el motiu del llibre i què recullen les seves pàgines.

Tothom qui ho desitgi pot comprar-lo al preu de 10 euros.

Ahir a la tarda també es va inaugurar una exposició fotogràfica itinerant que es podrà visitar al Teatre Clavé, a la Biblioteca de Tordera i finalment a l’Escola Brianxa. Així ho ha explicat Xavier Castillo.

Pel 12 de juny està prevista una conferència col·loqui sobre l’Autoritat a càrrec d’Hebe Tizio, a la Biblioteca de Tordera.

I tancant el programa d’activitats, el dia 20 de juny es farà un sopar d’exalumnes a l’escola. El preu del tiquet és de 10 euros. Per a més informació podeu consultar la pàgina web de l’escola, a www.brianxa.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES