IniciNoticiesEsportsEls Castellers de l’Alt Maresme van celebrar la seva cinquena diada amb...

Els Castellers de l’Alt Maresme van celebrar la seva cinquena diada amb el castell de 7 número 100 descarregat

El passat diumenge 21 d’octubre es va celebrar a Santa Susanna la cinquena Diada dels Castellers de l’Alt Maresme. La Diada és l’actuació amb la que els castellers tanquen cada any la seva temporada a casa. Aquesta Diada dóna el tret de sortida al cinquè aniversari de la colla, amb actes previstos fins a la primavera de 2019, quan se celebri l’aniversari del bateig dels Maduixots.

Els de la camisa vermella van començar l’actuació amb un pilar de dol en memòria de l’Antoni López, fotògraf altmaresmenc vinculat a la colla. Després de 3 pilars de 4 d’entrada, els Maduixots van descarregar 3 castells de la gamma alta de 7: el 5d7, el 4d7a i el 3d7a. Aquest últim va suposar el castell de 7 pisos número 100 descarregat en la historia de la colla. El cap de colla dels maduixots Esteve Sebastià en declaracions a Ona Malgrat feia balanç de l’esdeveniment.

Sebastia balanc diada 1

Els de l’Alt Maresme van cloure la diada amb un vano de 5 i un pilar de 4 amb folre per part de la canalla de la colla. Sebastià comentava que han notat un augment de gent jove i famílies dins de la colla durant els últims darrers mesos.

Sebastia balanc diada 2

Acompanyaven els Maduixots en aquesta celebració els Marrecs de Salt i els Minyons de Santa Cristina, i totes dues colles van sortir de plaça també amb motius de celebració. Els Castellers de l’Alt Maresme tanquen així la seva temporada a casa, però encara els queden dues visites a Mataró i Manresa el cap de setmana del 10 i 11 de novembre. 

ÚLTIMES NOTÍCIES