IniciNoticiesCulturaJoan Figueras i Martina Vallicrosa representaran Tordera a la proclamació de la...

Joan Figueras i Martina Vallicrosa representaran Tordera a la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2018 a Gironella

Gironella serà la seu, aquest  cap de setmana del 19, 20 i 21 d’octubre, de l’acte de proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2018. L’Hereu de Tordera 2017 i Hereu del Maresme, Joan Figueres i la Pubilla de Tordera 2017 i segona dama del Maresme, Martina Vallicrosa participaran a l’elecció.

Gironella preveu acollir més d’una cinquantena de candidats a Pubilla i Hereu, xifra de candidats que a hores d’ara ja estan inscrits, i celebrarà tot un seguit d’activitats complementàries al voltant del món del pubillatge. S’espera, en total, la presència de més d’una trentena de municipis catalans.  En declaracions a Ràdio Tordera, en Joan Figueras ens avança les proves i exàmens que hauran d’afrontar en la proclamació.

Joan Pubillatge

La proclamació oficial, de la Pubilla, l’Hereu, les Dames i els Fadrins de Catalunya, serà diumenge 21 a tres quarts de 12 del matí, però la festa al voltant d’aquesta proclama començarà avui mateix. Així, a les 6 de la tarda , hi haurà ja la rebuda del pubillatge, a l’Institut Pere Fontdevila, i a les 8 del vespre, el comiat informal de la Pubilla, l’Hereu, les Dames i els Fadrins de Catalunya 2017, en un acte de caire més íntim per part de les persones que formen part de la comitiva del pubillatge. 

ÚLTIMES NOTÍCIES