IniciNoticiesEntitatsLa CUP Tordera es prepara per la #TardorCalenta amb diverses activitats

La CUP Tordera es prepara per la #TardorCalenta amb diverses activitats

La Candidatura d’Unitat Popular de Tordera ha preparat per a aquesta tardor un cicle d’activitats que pretén arribar a tota la població torderenca, i desenvolupar amb elles els punts troncals de la seva proposta política: independentisme, feminisme, ecologisme i socialisme. A més, serviran per poder donar a conèixer el seu projecte i recollir les  aportacions de la població per tal de construir el Tordera que volem. El portaveu de la Cup, Marc Francesc comenta que les activitats s’engloben en el concepte #TardorCalenta que té com a referent el procés sobiranista.

Tardor Calenta 1

Per aquest motiu, des d’aquest octubre fins al proper gener, la CUP realitzarà diversos cicles d’activitats, coincidint amb els esdeveniments destacats del calendari i vinculades als eixos de la CUP Nacional: aquest octubre es realitzaran actes relacionats amb l’eix nacional; el proper mes de novembre –en motiu del 25N– esdeveniments relacionats amb el feminisme; el desembre amb l’ecologisme i el gener amb l’economia socialment justa. En detalla les activitats, Marc Francesc.

Tardor Calenta 2

En aquestes activitats, que van de xerrades a tallers formatius, hi participaran experts en cada matèria, i pretenen posar més temes sobre la taula en l’agenda torderenca i, en definitiva, avançar en la construcció del Tordera que vol la CUP.

ÚLTIMES NOTÍCIES