IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament contractarà tres joves inscrits al programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament contractarà tres joves inscrits al programa de Garantia Juvenil

Amb el principal objectiu de seguir amb la mateixa línia de treball dels últims anys, poder incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació del municipi, des del departament d’ocupació de l’Ajuntament de Tordera s’ha tornat a presentar candidatura a la convocatòria per optar al programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

Aquest programa té una finalitat clara: millorar l’ocupabilitat dels joves mitjançant l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

A l’espera de la resolució final, el nostre municipi podria aconseguir tres noves places per a diferents departaments de l’Ajuntament gràcies a la iniciativa. El col·lectiu destinatari són tots els  joves de 16 a 29 anys que hagin acabat un Cicle de Grau Mig o Superior o bé estudis universitaris. Per a ser candidat cal que l’interessat/da estigui apuntat al programa Garantia Juvenil i també al SOC. En parla la regidora de joventut, Bàrbara Vergés.

barbara garantia juvenil

D’aquesta manera, i davant la possibilitat de l’oferta de noves places laborals per a joves, l’Àrea d’Ocupació i Joventut animen les persones interessades en optar a aquest programa, s’informin sobre els passos previs que cal que seguir per formar part del Garantia Juvenil i disposar de totes les garanties i requisits per formar part de la convocatòria.

ÚLTIMES NOTÍCIES