IniciNoticiesEsportsEl CPTordera comença la temporada dissabte amb set cares noves i l’objectiu...

El CPTordera comença la temporada dissabte amb set cares noves i l’objectiu de no perdre la categoria

Aquest dissabte 20 d’octubre s’aixeca el teló a l’OK Lliga Plata, el nou nom que rep la primera nacional espanyola d’hoquei patins. Després del desastrós descens de la temporada i la recuperació de la categoria durant l’estiu amb la cessió, segons del mateix club torderenc, de la plaça de l’Asturhockey, el primer equip lluitarà per aquest curs per no tornar a cometre els mateixos errors. Xavi González entrenador del conjunt groc i vermell fa un bon balanç del treball fet durant la pretemporada.

Gonzalez cptordera 1

En total l’equip presenta per aquest curs set cares noves de les deu que formen la plantilla. Segons González és una nova proposta que creu que funcionarà però que caldrà tenir paciència degut a les últimes lesions i canvis que ha patit l’equip.

Gonzalez cptordera 2

El primer equip del CPTordera enguany no comptarà amb cap jugador nascut a Tordera, un fet que feia molts anys que no passava. Xavi González defensa que per tenir gent del municipi s’ha de treballar primer amb gent de la base. Ressaltava que és un fet habitual en la majoria dels clubs que això passi tot i que comprèn que l’aficionat i socis ho reclamin com a senyal d’identitat.

Gonzalez cptordera 3

L’objectiu principal per a la temporada és aconseguir la permanència el més aviat possible. Aquest dissabte 20:30h a la pista del CP Vilafranca serà l’estrena dels grocs i vermells. La posada en escena al parroquial serà la setmana del 27 d’octubre a les 19:45h contra l’Arenys de Munt equip recent descendit de l’OK Lliga.

ÚLTIMES NOTÍCIES