Comencen les obres de remodelació de la plaça del Pi


En el marc del pressupostos participatius, La Brigada municipal ha començat les obres de remodelació de la Plaça del Pi del barri de Sant Andreu. Aquestes millores inclouen una vorera nova, pintaran els murs, terra tintat, instal·lació d’un rocòdrom i millora dels jocs infantils entre d’altres tasques de manteniment. En parla el regidor d’obres i serveis, Carles Aulet.

aulet placa pi

La previsió és que els treballs estiguin finalitzats en el termini d’un mes.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca