S’organitza una xerrada sobre estalvi energètic


L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera organitza una formació gratuïta adreçada a Empreses i emprenedors:  “sobre estalvi energètic”, el dia 19 d’Octubre, de 15:00h a 16:30h a l’aula de Formació de les Oficines de Promoció Econòmica (Camí Ral, 174). Aquesta acció formativa, impartida per Albert Pujol, consultor energètic independent, vol apropar els conceptes sobre com funciona el mercat elèctric, aprendre a interpretar les factures d’electricitat o consells per estalviar energia. El regidor de Promoció Econòmica, Marçal Vilajeliu, apunta que es tracta d’una eina formativa adreçada a comerços i empresaris.

xerrades comerc

Aquestes accions formatives adreçades a les empreses i els emprenedors, que organitza l’Àrea de promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera amb la col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Canet de Mar, Palafolls i Pineda de Mar, en el marc del Projecte Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) Suport Integral a l’Empres i l’Emprenedoria, subvencionat per la Diputació de Barcelona.