El CFTordera torna a apostar pel futbol femení una temporada més


Coincidint amb el boom futbolístic femení que es viu des de les darreres temporades, el Club Futbol Tordera vol continuar apostant per aquesta vessant esportiva. Des de ja fa un parell d’anys van poder recuperar i portar en competició un parell d’equips femenins i l’objectiu a hores d’ara és poder crear i comptar a curt termini amb una escola de futbol femení. Nef Barragan delegada del projecte femení del club ens explicava quines són les idees principals que tenen en ment.

Barragan femenina 1

Fins al moment només tenen un equip de futbol-7 aleví amb nou jugadores amb el compromís de quedar-se amb l’entitat. Barragan comparteix a quin públic es volen adreçar.

Barragan femenina 2

La Nef Barragan confia i assegura treballar fort per tal de tirar endavant aquesta iniciativa amb l’ajuda de la junta del club i els torderencs/ques.