Les restes del Leslie no deixen incidents greus a Tordera. 3 passatgers són evacuats del tren entre Tordera i Maçanet


Les restes de l’huracà Leslie no ha produït incidents greus a Tordera. Segons la policia local s’han comptabilitzat tres arbres caiguts i diverses clavegueres aixecades i desperfectes en un cobert a la zona de Sant Tou.

Respecta a la mobilitat, la pluja ha obligat ha tallar un carril a la BV-5122 a Fogars de la Selva, sentit Tordera.

Algunes línies de tren també han patit afectació, per exemple, el tram entre Maçanet de la Selva i Blanes, i el de Llinars a Sant Celoni on ha caigut un arbre, que estan tallats. Tres passatgers han estat evacuats del tren aquest matí entre Maçanet i Tordera arran de l’arbre que  havia tallat la circulació, així ho explicava el portaveu de Renfe, Antonio Carmona.

tall tren

La interrupció del servei ferroviari entre Maçanet de la Selva i Blanes (la Selva) per la caiguda d’un arbre a les vies ha portat que algunes persones hagin hagut d’esperar més de dues hores a l’estació per trobar una manera d’arribar fins a Barcelona. De moment, Renfe els ofereix un servei de bus per arribar fins a l’estació de Blanes. Tot i així, alguns informadors no garantien el funcionament de la línia de la costa del Maresme. Finalment, alguns dels usuaris han optat per agafar el vehicle privat o tornar a casa i no anar a treballar.