En tres setmanes finalitzaran les obres de la segona fase del Camí Ral


La segona fase de les obres del Camí Ral entren a la seva recta final. A principis de Setembre van començar els treballs en el tram que va des del Passatge del Morell fins al carrer d’Amadeu Vives que preveu regularitzar l’alineació del vial entre la part central i la zona baixa del Camí Ral. També es preveu l’ordenació de la cruïlla, els recorreguts de vianants i la consolidació de l’espai públic davant la residència d’avis l’Albert. Per fer-ho possible, l’actuació en aquest punt desplaça la rotonda central, preveu el soterrament dels contenidors i també la creació d’una parada de bus. Josep Palma, gerent de l’empresa Artea, encarregada de realitzar les obres, explica que durant els treballs s’han trobat diverses dificultats amb l’aigua, però que el resultat final ha estat satisfactori.

palma obres 1

Palma assegura que les obres estaran finalitzades en tres setmanes i que després només faltarà l’asfaltat de l’espai.

palma obres 2

A diferents punts de les voreres, atenent al caràcter comercial de la zona, també hi haurà àrees de descans amb seients, papereres i jardineres per garantir la seguretat i delimitar l’espai a nivell entre la vorera i la calçada. El cost de les obres s’ha xifrat en 370.000€, que seran finançats íntegrament pel Programa Xarxa 2016-2019 de la Diputació de Barcelona.