IniciNoticiesEsportsEl CFTordera organitza per aquest divendres 12 d’octubre el IV Memorial Kiko...

El CFTordera organitza per aquest divendres 12 d’octubre el IV Memorial Kiko Pérez

Aquest divendres 12 d’octubre el camp municipal d’esports de Tordera acollirà el quart Memorial Kiko Pérez. Un esdeveniment que vol retre homenatge a la figura del jugador del nostre municipi que va militar a l’Obisbado i al CFTordera i que el 12 d’octubre del 2014 va morir a causa d’un càncer. Enguany l’acte s’iniciarà a les 10:00h amb un partit triangular on hi participaran un conjunt d’amics i companys d’en Kiko. Carles Gamonal president de l’entitat torderenca comentava que és una data marcada al calendari per part de la junta directiva.

Gamonal memorial kiko 1

Gamonal explica que coincidint amb divendres es complica la participació de jugadors tot i que ressalta que a hores d’ara hi ha una bona resposta de gent.

Gamonal memorial kiko 2

El president del CFTordera convida a tota la gent del municipi que s’acosti al municipal d’esports i si volen participar del partit poden comunicar-ho al club.

Gamonal memorial kiko 3

El IV Memorial Kiko Pérez és un acte organitzat pel CFTordera rep també la col·laboració de l’Obispado de Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES