L’Èrica Gálvez visita les patinadores Martina i Kènia de la secció de patinatge del CPTordera per preparar la final interclubs


Dins de l’espai de patinatge artístic torderenc d’aquesta setmana, la periodista Èrica Gálvez del Show dels Esports visita un dels entrenaments de la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera i entrevista les patinadores Martina i Kenia per preparar la final interclubs de patinatge de la propera setmana.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca