IniciNoticiesEsportsEl PA Tordera reclama que es millori el paviment de la pista...

El PA Tordera reclama que es millori el paviment de la pista coberta de Sant Pere després de tapar-se una part de lateral de la instal·lació

Durant aquestes darreres setmanes a la pista coberta de Sant Pere s’hi ha fet treballs de millora amb el cobriment d’una part dels laterals d’aquesta instal·lació esportiva. A priori les lones han de servir per que l’aigua de la pluja no acabi d’entrar dins del mateix terreny de joc. Des del Club Patinatge Artístic Tordera, una de les entitats que utilitza més hores d’entrenament en aquella pista, valoren que es facin aquest tipus d’actuacions però reclamen que aprofitant el condicionament dels laterals, es pugui acabar de millorar el paviment. El president del PA Tordera Juan Carlos Herrero explica que per a la copa del món hauran de desplaçar-se a municipis del voltant llogant un pavelló amb pista de parquet.

Herrero paviment 1

La regidora d’esports de l’Ajuntament de Tordera Bàrbara Vergés dins de l’entrevista amb els polítics d’aquesta setmana assegurava que ja tenen en compte les diverses demandes i que ja s’intenten resoldre el més aviat possible.

Verges paviment 2

Vergés comentava que degut a l’ús diari de les entitats esportives en aquestes instal·lacions s’han d’anar fent més tasques de manteniment, un fet positiu pel ritme d’esport al municipi.

Verges paviment 3

La regidora d’esports confirmava que durant els propers mesos s’acabaran de tancar les pistes descobertes amb més lones als laterals que a hores d’ara estan lliures.

ÚLTIMES NOTÍCIES