IniciNoticiesComerçLes oportunitats de negoci de l'economia circular centraran el congrés Recuwaste sobre...

Les oportunitats de negoci de l’economia circular centraran el congrés Recuwaste sobre gestió de residus

Les oportunitats de negoci de l’economia circular centraran el congrés Recuwaste, que tindrà lloc el 8 i 9 d’octubre al Tecnocampus de Mataró. Es tracta d’un congrés de caràcter biennal que s’ha convertit en un referent del sector de la gestió dels residus a nivell estatal i internacional. La cinquena edició, que canvia el nom de Recuwatt pel de Recuwaste, comptarà amb prop de 30 ponents, 70 entitats participants i més de 500 inscrits, i aposta per la formació i l’intercanvi d’experiències entre ciutats.

El director del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, Carles Salesa, destaca que el Recuwaste vol “aportar llum” en els debats que hi ha sobre la taula.

Carles Salesa

Les propostes dels ajuntaments es recolliran per presentar-les a les negociacions del nou conveni RAEEs 2018-2022. Els altres dos tallers seran sobre campanyes de comunicació i residus tèxtils, una fracció dels residus que pot arribar al 65% de reutilització, al 35% de valorització material, al 5% de valorització energètica i només un 5% destinat a l’abocador.

ÚLTIMES NOTÍCIES