Detenen un home per agressió a un agent de policia


La policia local de Tordera va detenir ahir al migdia un home de 30 anys per atemptat contra agent de l’autoritat. Els fets van succeir al Carrer Puigvert després que fes cas omís a les senyals dels agents i baixés del vehicle amb la intenció d’agredir. En el moment que va cometre l’agressió, el detingut anava acompanyat de la seva filla menor d’edat.

El policia local va ser atès per una contusió al pòmul esquerra. El detingut va ser derivat a Mossos d’Esquadra i avui passarà a disposició judicial.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca