IniciNoticiesEntitatsERC es desvincula de l’acte de presentació de Xavier Pla i escenifica...

ERC es desvincula de l’acte de presentació de Xavier Pla i escenifica un conflicte intern de partit

Mentre Xavier Pla era presentat candidat d’esquerra a les municipals 2019. El perfil d’esquerra a les xarxes socials publicava un comunicat on es desvinculaven de l’acte.

En el comunicat s’assegura que després de l’elecció de Xavier Pla com a cap de llista en assemblea d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals de 2019 el passat 15 de juny, i de constatar el rebuig del candidat per part de Gent de Tordera i del Jovent Republicà, el partit ha decidit de forma àmpliament majoritària obrir un període de reflexió interna per decidir la millor manera de concórrer a les eleccions municipals. Escoltem Anna Serra regidora i secretària de comunicació del partit.

Anna Serra candidat 1

Per tant, l’acte de presentació com a candidat de Xavier Pla és, segons esquerra Tordera, una decisió unilateral i de caràcter estrictament personal, que no compta amb l’aval ni la conformitat d’ERC a nivell local i comarcal.

Anna Serra candidat 2

El comunicat especifica que el procés intern pot comportar que la continuïtat de l’actual candidatura (Xavier Pla), en el cas que s’opti per reeditar un Acord Municipal (ERC, Gent de Tordera i Jovent Republicà), no estigui assegurada fins al pronunciament de l’assemblea de militants.

ÚLTIMES NOTÍCIES