IniciNoticiesEntitatsXavier Pla defensa la seva candidatura i acusa a una part de...

Xavier Pla defensa la seva candidatura i acusa a una part de l’executiva d’ERC de no respectar les primàries del partit

En resposta al comunicat d’una part de l’executiva d’ERC Tordera de desvincular-se de l’acte de presentació de Xavier Pla, el candidat a l’Alcaldia de Tordera recorda que Esquerra Republicana de Tordera va celebrar unes eleccions primàries d’acord amb els Estatuts Nacionals del partit amb el resultat que Xavier Pla va ser escollit candidat. En concret, en aquelles eleccions Xavier Pla va aconseguir 7 vots i Jordi Romaguera 6. Segons Pla l’opinió mostrada per part de l’executiva del partit pretén menyscabar la veu de la militància expressada a les urnes en un procés en què tots els candidats van anunciar que respectarien el resultat. Es tracta d’una opinió que en cap cas invalida el resultat de les primàries.

Xavi Pla contesta

Segons Xavier Pla el conflicte es resoldrà a nivell nacional en les properes setmanes. Pla diu que l’acte de presentació d’ahir és el tret de sortida de la precampanya per les properes eleccions municipals i que va comptar amb una participació de més d’un centenar de persones, que recolzaven la seva candidatura.

En una nota de premsa, Xavier Pla diu que ara és el moment d’estar units i treballar amb els objectius de bastir un programa electoral innovador en molts aspectes sense oblidar-se dels projectes dels que el partit ha fet bandera durant aquest mandat.

ÚLTIMES NOTÍCIES