IniciNoticiesCulturaDoble activitat a la biblioteca aquest divendres i dissabte

Doble activitat a la biblioteca aquest divendres i dissabte

La biblioteca de Tordera participa, un any més, en el projecte BiblioLab impulsat per la Diputació de Barcelona i que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn de col·laboració obert a la ciutadania. 

Aquest divendres 5 d’Octubre es proposa un taller experimental per a nens i joves titulat Dibuixem en 3D.

L’activitat està adreçada a:

– Nens i nenes de 7 a 8 anys, acompanyats d’un adult
– Nens i nenes de 9 a 14 anys (poden participar-hi sols)

En el taller es simularà a través d’un llapis 3D creant els nostres propis dibuixos en volum. Es Podrà dibuixar a partir de plantilles o bé deixar volar la nostra imaginació i inventar la nostra pròpia figura. L’activitat serà divendres, de 18:00h a 20:00h
Places limitades. Cal inscripció prèvia. 

D’altra banda, dissabte La Biblioteca de Tordera s’adhereix al programa Parcs i biblioteques, naturalment!, impulsat pel servei de biblioteques i el servei de parcs naturals de la Diputació de Barcelona.

S’oferirà l’activitat Bosquim Boscam. El bosc dels sentits a càrrec de la Companya La Tabola. L’acordió ens donarà la benvinguda i saludarem al cargolet, amb ell recorrerem aventures musicals: Haurem d’ajudar al cargol que vol veure sortir el sol, cantarem la cançó de l’esquirol, de la Llunya i del Cucut, nedarem com els peixos sota un riu de tela blava i farem ploure…sabíeu que l’aranya i la marieta estan preparant una sorpresa per al poll i la puça?

L’acordió ens donarà la benvinguda i saludarem al cargolet, amb ell recorrerem aventures musicals: Haurem d’ajudar al cargol que vol veure sortir el sol, cantarem la cançó de l’esquirol, de la Llunya i del Cucut, nedarem com els peixos sota un riu de tela blava i farem ploure… sabíeu que l’aranya i la marieta estan preparant una sorpresa per al poll i la puça?

L’activitat està adreçada a infants entre 1 i 3 anys i cal inscripció prèvia.

ÚLTIMES NOTÍCIES