IniciNoticiesCulturaDissabte comença el cicle familiar del Clavé amb l’espectacle de titelles “La...

Dissabte comença el cicle familiar del Clavé amb l’espectacle de titelles “La Pastissera i els follets”

Comença el cicle familiar a la programació estable del Teatre Clavé. Aquest dissabte arriba l’espectacle de titelles “La Pastissera i els follets” de la companyia Estaquirot Teatre.

Un bon dia la pastissera nota que a l’obrador hi passen coses estranyes. Potser són ratolins? El que realment passa és que hi ha uns follets que des de fa molts anys viuen a la pastisseria. Allà tenen el seu món, dormen, treballen, juguen i es diverteixen. Després de moltes peripècies, la pastissera i els follets decideixen que serà millor no fer-se la guitza i junts col·laborar per a fer uns pastissos que tan sols es puguin trobar a la seva pastisseria: els pastissos de fer riure!

La representació està recomanada per a nens i nenes de 3 a 9 anys. Les entrades d’aquest i la resta d’espectacles del cicle familiar tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades. El director del Teatre, Josep Navarro assegura que la col·laboració entre els comerciants i el teatre ha donat els fruits esperats.

navarro patrocini

Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 15€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un total de 18€.

ÚLTIMES NOTÍCIES