IniciNoticiesRegidoriesL'Ajuntament de Tordera obre un nou canal de comunicació digital a través...

L’Ajuntament de Tordera obre un nou canal de comunicació digital a través de Telegram

El Departament de Comunicació de l’Ajuntament ha obert un canal propi a la plataforma de missatgeria instantània Telegram. Es tracta d’una via de comunicació directa addicional entre l’administració local i la ciutadania, que el consistori ha posat en marxa durant aquest inici d’octubre. La informació que s’hi difon s’adreça principalment als veïns i veïnes del municipi i pretén ser un espai informatiu.

Els seguidors d’aquest canal municipal rebran diàriament als seus telèfons mòbils continguts d’interès local, informació de servei públic, com ara les notes de premsa que podeu trobar a la web municipal o avisos d’última hora que la població hagi de conèixer a més del contingut que es pugui anar penjant via xarxes socials.

El canal “Ajuntament de Tordera” ja està actiu i es pot trobar mitjançant una cerca a l’eina gratuïta Telegram o també en aquest enllaç directa: https://t.me/AjuntamentdeTordera

El canal Telegram de l’Ajuntament es suma a d’altres iniciatives de millora de la comunicació municipal online i offline que s’han impulsat els darrers anys. Entre aquestes eines en destaca la publicació del perfil municipal a Instagram, el newsletter setmanal, el butlletí mensual Sentim Tordera o la publicació impresa de les activitats d’estiu i de Nadal al municipi. 

ÚLTIMES NOTÍCIES