IniciNoticiesEsportsLa Federació Catalana de Futbol dóna els tres punts al CFTordera del...

La Federació Catalana de Futbol dóna els tres punts al CFTordera del partit al camp del Sauleda per alineació indeguda de l’equip local

El primer equip del CFTordera no haurà de tornar al camp del Sauleda aquesta temporada. Això és gràcies a la sanció que ha imposat la Federació Catalana de Futbol a l’equip de Palafrugell per cometre alineació indeguda. No disposar d’entrenador amb la titulació requerida per a la categoria i amb la llicència tramitada. Un fet que des de l’entitat torderenca van detectar i van presentar el corresponent recurs. Aquest passat divendres el mateix president Carles Gamonal ens explicava la resolució i la primera sanció econòmica i de tancament del camp que rebia el Sauleda.

Gamonal resolucio 1

Degut al redactat que va fer l’àrbitre dels fets succeïts a la tercera jornada de lliga, el jugador del Tordera Joan Gratovil té imposada una sanció de quatre partits sense poder jugar. Per aquest motiu a partir d’ara el club torderenc ha pres la mesura d’haver de gravar amb vídeo tots els partits del primer equip.

Gamonal resolucio 2

L’esperança del CFTordera a hores d’ara és que el comitè de competició pugui rebaixar la sanció abans de mitjans de mes.

ÚLTIMES NOTÍCIES