IniciNoticiesEntitatsXavier Pla es presenta la setmana vinent com a candidat d’Esquerra Republicana...

Xavier Pla es presenta la setmana vinent com a candidat d’Esquerra Republicana a les municipals 2019

Ho avançàvem fa una setmana. Xavier Pla serà el candidat d’ Esquerra Republicana a l’alcaldia de Tordera a les eleccions municipals de 2019.

El candidat d’Esquerra Republicana assegura que cal un canvi profund a la gestió del govern municipal després de gairebé 25 anys de govern de Convergència (actual PDeCAT). En aquest sentit assegura que cal una renovació i transformació tant a l’àmbit social com econòmic.

Xavi Pla candidat 1

El candidat ja ha començat a treballar en el seu programa electoral que promet ser innovador en molts aspectes sense oblidar-se dels projectes dels quals han fet bandera durant aquest mandat. Pla parla d’un projecte divers format per militants i gent independent.

Xavi Pla candidat 2

Sota el títol El Tordera que volem la presentació del candidat serà dijous, 4 d’octubre a les 19:00h a la biblioteca de Tordera. Xavier Pla assegura que serà un tret de sortida al procés electoral de l’any vinent.

Xavi Pla candidat 3

La presentació finalitzarà amb una trobada entre el candidat i els ciutadans perquè aquests exposin les seves inquietuds i propostes. Aquesta iniciativa va lligada a la campanya d’ERC Tordera Participa dient la teva en què proposava als torderencs i torderenques que manifestessin la seva opinió. Ara per ara, s’han rebut una cinquantena de propostes que s’estan estudiant de cara a incorporar-les a un extens programa de govern que els republicans presentaran abans de les eleccions municipals.

Xavier Pla és regidor de l’Ajuntament de Tordera des de l’any 2011 i a les eleccions del 2015 va treure els millors resultats del partit republicà al nou període democràtic. Pla va ser escollit a l’assemblea del partit el 15 de juny passat. També és conseller comarcal al Maresme, és enginyer industrial de professió, està casat i té una filla.

ÚLTIMES NOTÍCIES