IniciNoticiesComerçObertes les inscripcions per a la Fira del Conte 2018

Obertes les inscripcions per a la Fira del Conte 2018

La regidoria de Promoció Econòmica ja està treballant des de fa uns dies amb l’organització de la sisena edició de la Fira del Conte, que aquest any es celebrarà el dissabte 20 d’octubre. 

 Podran prendre part a la Fira qualsevol persona/entitat/empresa relacionada amb l’àmbit d’actuació de la Fira, específicament: llibreries, editorials, autors i il·lustradors, així com altres expositors que contribueixin a complementar l’oferta comercial i que encaixin en el marc de la Fira del Conte (serveis, tallers, etc). El regidor de promoció econòmica, Marçal Vilajeliu avançava novetats d’aquesta edició 2018.

fira del conte

Les sol·licituds de participació es poden presentar fins al 5 d’octubre a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament) seguint el model normalitzat que es pot descarregar a www.tordera.cat

La Fira del Conte vol contribuir especialment a la sensibilització de la lectura del públic infantil i juvenil a través de l’àlbum il·lustrat com a eina educativa per al desenvolupament del lector i també vol posar a l’abast dels visitants una oferta lúdica que doni a conèixer autors i il·lustradors catalans.

ÚLTIMES NOTÍCIES