IniciNoticiesSalutContinuen les revisions gratuïtes de prevenció del glaucoma i la degeneració macular...

Continuen les revisions gratuïtes de prevenció del glaucoma i la degeneració macular avui a Sant Pere i demà a Fibracolor

L’Institut Oftalmològic Tres Torres, d’acord amb la Regidoria de Sanitat, porten a terme aquesta setmana a Tordera la campanya anual de prevenció del glaucoma i degeneració macular associada a l’edat (DMAE). Carme Mora, optometrista de l’Institut Oftalmològic Tres Torres, explica què són aquestes malalties.

glaucoma 1

La revisió, que és gratuïta i de caràcter preventiu, dura entre 10 i 15 minuts i no provoca cap molèstia vers l’interessat que vulgui participar-hi.

La campanya, que està oberta a tota la població, va especialment adreçada a persones majors de 45 anys. No obstant, tothom  qui ho desitgi podrà fer-se una revisió ocular, gratuïta, per determinar si es té alguna patologia associada al Glaucoma o a la DMAE. Ho explica Carme Mora.

glaucoma 3

La unitat mòbil de l’Institut Oftalmològic s’instal·larà avui al local social de Sant Pere i el 28 setembre al parc Inditex a Fibracolor. L’horari de revisions serà de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 17:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES