IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ D’AFECTATS PEL TRASTORN DE DÈFICIT D’ATENCIÓ I HIPERACTIVITAT ORGANITZEN AQUESTA TARDA...

L’ASSOCIACIÓ D’AFECTATS PEL TRASTORN DE DÈFICIT D’ATENCIÓ I HIPERACTIVITAT ORGANITZEN AQUESTA TARDA UN COL·LOQUI PER PARLAR SOBRE LA MALALTIA.

L’associació d’afectats pel trastorn de dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat del Maresme i la Selva organitzen aquest dijous una xerrada a Tordera. La trobada pretén explicar com s’hauria de manejar la conducta dels nens afectats per la TDAH a casa. La xerrada – col·loqui anirà a càrrec de la neuropsicòloga infantil Cristina Boix, que explicarà com s’ha tractar amb nens que pateixen aquest trastorn en l’àmbit familiar. Una membre de l’entitat explica què és el TDAH.

El TDAH va ser descrit per primera vegada en una publicació l’any 1902, poc després de trastorns com l’esquizofrènia o el transtorn bipolar. La xerrada, es celebrarà dijous, 14 de maig, a dos quarts de 9 del vespre al local Emili Vendrell, situat al C/Ciutadans, número 19.

ÚLTIMES NOTÍCIES