IniciNoticiesCulturaDivendres 28 de setembre comença la programació de tardor amb LES DONES...

Divendres 28 de setembre comença la programació de tardor amb LES DONES SÀVIES, una comèdia d’embolics de Molière

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s’hi recull l’afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l’època.

2018, Catalunya. Molière i només dos actors interpreten la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s’hi recull la burla dels pedants d’avui en dia.

Aquest és el punt de partida de LES DONES SÀVIES, un text de Molière portat a l’actualitat en què els actors Enric Cambray i Ricard Farré interpreten tots els papers de l’auca. Enric Cambray i Ricard Farré són els actors i codirectors de l’obra.

dones savies

Nascut a El Maldà, l’espectacle ha estat un èxit de crítica i de públic i ara l’anomenada #girasàvia arribarà a Tordera per obrir la programació de tardor del Teatre Clavé. Serà el divendres 28 de setembre a les 21h en una proposta amb aforament reduït per gaudir de la màxima proximitat entre públic i actors.

Les entrades tenen un preu de 12€ anticipada i 13€ si s’adquireixen el mateix dia de l’espectacle a taquilla i ja estan a la venda a través dels canals habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat i a les taquilles del Teatre Clavé. L’espectacle està inclòs a les opcions d’abonaments oberts, que permeten un estalvi de fins un 25% en la compra d’entrades dels espectacles de la programació de setembre de 2018 a gener de 2019 del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES