Espectacle visual per a infants de 0 a 3 anys a la biblioteca


La biblioteca de Tordera presenta aquest dijous 27 de setembre una activitat per a infants, inclosa en el cicle Biblioxics.  En aquesta ocasió, s’oferirà un espectacle visual a càrrec de la companyia Patawa.

“A la voreta del mar” es tracta d’un espectacle amb una escenografia molt elaborada i que té el color blau i el mar com element conductor. Amb aquest entreteniment els infants de 0 a 3 anys podran fer un passeig per la platja, jugar amb les onades, buscar conquilles a la sorra i fer volar l’estel. Tot això amb música i les cançons que tan agraden als més petits de la casa.

La sessió serà demà dijous a les 18:00h. L’activitat va dirigida a infants de 0 a 3 anys i cal inscripció prèvia que es fa a la mateixa biblioteca.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca