Per aquesta temporada Tordera comptarà per primera vegada amb un primer equip de rugbi


El primer equip de l’Associació de Rugbi La Tordera segueix entrenant de valent aquestes darreres setmanes per la seva posada en escena de manera oficial a competició. Serà el primer cap de setmana d’octubre i entre d’altres novetats el segon camp municipal d’esports ja compta amb els forats per poder-hi instal·lar els pals oficials de l’esport. A més a més, s’ha treballat de valent per tal de que el projecte esportiu agafi forma i sigui una realitat per aquest curs. Luciano Parodi l’entrenador del conjunt torderenc ens comentava que és un any clau per l’entitat rugbista.

Parodi primer equip 1

Per que fos una realitat el primer equip s’havien marcat dos objectius que s’han aconseguit plenament. Ens els explicava el mateix Parodi dins del Show diari.

Parodi primer equip 2

A priori els partits com a locals del primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera es jugaran el dissabte a les 18:30h al segon Camp Municipal d’Esports. Per altra banda, la categoria escoleta del club (de 6 a 12 anys) segueixen obertes les inscripcions i es pot provar el rugbi els dilluns dimecres i divendres de 17:30h a 19:00h.