El torderenc Marçal Cuenca conquereix la primera Supercopa de França d’hoquei patins amb el Saint Omer


La primera edició de la Supercopa de França d’hoquei patins ha tingut presència torderenca al podi. Això es gràcies a l’equip campió d’aquesta competició, el Saint Omer francès que es troba sota la capitania del torderenc Marçal Cuenca. Aquest trofeu era la primera vegada que s’organitzava al país veí amb un format de partit d’anada i tornada amb el vigent campió de la lliga el HC Dinan Quevert i el campió de la copa Francesa. A l’enfrontament d’anada l’equip d’en Marçal es va imposar per 6-3 i aquest a la tornada amb dos gols del torderenc també van emportar-se la victòria i proclamant-se campions amb el resultat de 3-4. En declaracions a Ràdio Tordera el mateix jugador es mostrava satisfet de la feina feta i comentava que tampoc era un títol prioritari de sumar.

Cuenca supercopa 1

Quan li preguntem pel repte de la temporada s’atreveix a parlar d’un possible triplet pel Saint Omer aquest any.

Cuenca supercopa 2

L’esport de l’hoquei patins segueix creixent amb nombre de participants i seguidors a França. De fet, amb competicions com la supercopa que són formats nous per ells, consoliden la difusió de la modalitat. Ens ho explica el mateix Marçal Cuenca.

Cuenca supercopa 3

Des de la temporada 2015-16 en Marçal milita amb l’equip francès a la primera divisió d’hoquei.